Dětský pokoj ve stylu hry Minecraft

Pokud máte doma malého fanouška hry Minecraft, můžete mu udělat radost tím, že mu vyzdobíte dětský pokoj ve stylu této populární hry. Jak na to? Zde je několik tipů, jak vytvořit originální a zábavný interiér.

Začněte s barvami.

Hra Minecraft je známá svou pixelovou grafikou, která využívá převážně zelené, hnědé a šedé odstíny. Můžete si vybrat jednu ze stěn a namalovat na ni obrazec z kostiček, který připomíná krajinu z hry. Nebojte se použít i jiné barvy, jako například modrou pro nebe nebo červenou pro lávu.

Pokračujte s nábytkem.

Pokud chcete dodržet styl hry, můžete si pořídit nábytek z dřeva nebo kovu, který má jednoduché tvary a hrany. Například postel, skříň nebo psací stůl by měly být co nejvíce podobné kostkám. Můžete také použít nálepky nebo samolepky s motivy z hry, jako jsou truhly, postavy nebo monstra.

Nezapomeňte na doplňky.

Aby byl pokoj opravdu útulný a zábavný, můžete si pořídit různé doplňky, které dotvoří atmosféru hry. Například polštáře, deky, přehozy nebo povlečení s pixelovým vzorem. Nebo si můžete koupit nebo vyrobit plyšové hračky, které představují postavy nebo zvířata z hry. Také můžete využít světelné řetězy, lampy nebo svíčky, které vytvoří zajímavé efekty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© Perpetum.cz